Относно яснотата

Кларити е компания, която вече 25 години успешно доставя цялостни корпоративни софтуерни решения в целия свят.
Управлението на Компанията се намира в Сидни, Австралия, но развойните й и експертни центрове са стратегически разположени в Азия, Близкия Изток и Европа.
Това обуславя наличието на богат, в културно отношение и опит, международен екип, който е ангажиран с изграждането на дългосрочни взаимоотношения с клиентите на Компанията. Основната цел на екипите на Кларити е доставката на услуги с реална добавена стойност за клиентите, така че те в кратки срокове да автоматизират, оптимизират и монетизират своя бизнес.
Кларити предлага не просто продукт, но и възможността за достъп на клиентите си, до качествени ресурси и ноу-хау, за да извлекат максимална полза от всеки съвместен проект.
Компанията разполага с богато портфолио от готови и поръчкови/ специфични решения в областта на Big Data, Service Provisioning and assurance, SLA monitoring, Alarms, Inventory, Ticketing. Чрез употребата на най-модерните технологии като Изкуствен Интелект, „Умни“ алгоритми (AI and Machine learning), подготовка за 5G, успява да отговори на постоянно растящите клиентски нужди и очаквания, в изключително конкурентната среда на Телеком индустрията.
Ако Компанията не разполага с готов продукт или решение, за да отговори на специфична нужда,  го разработва, къстъмизира и доставя за клиента. 
Кларити не си поставя ограничения, а реализира възможности.

Sydney

Level40, North Point Tower, 

100 Miller St, North Sydney, 2060,  NSW, Australia

info@Clarityint.com 

Tel: +612 9657 1330 ,

Sofia

Block A | Hermes Park | Vivacom building

Tsarigradsko shousse 115, Sofia 1784

Tel:+359 (0) 878 800 278

Melbourne

Level27, 101 Collins St, Meobourne 3000

VIC, Australia

Tel: +61 3 9653 7300

  • LinkedIn